SUBÜ Kariyer Zirvesinin ikincisini 18-19-20 Ekim tarihlerinde Kongre Merkezi ve SUBÜ Rektörlük Konferans Salonu'nda alanında uzman konukların katılımıyla düzenlendi. Programlara Rektör Yrd. Prof. Dr. Ali Fuat Boz, Dekanımız Prof. Dr. Zafer Tatlı, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. İsa Vural ve Doç. Dr. Mustafa Zahid Yıldız, Bölüm Başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

“2.Kariyer Zirvesi Günleri” Programı Rektör Yrd. Prof. Dr. Ali Fuat Boz, Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Seda Ekici ve Dekanımız Prof. Dr. Zafer Tatlı ‘nın yapmış oldukları açılış konuşmalarıyla başladı.

Alanında uzman isimler ve öğrencilerimiz bir araya geldi. Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğümüz ve öğrenci topluluklarımıza ait stantlarda “kariyerzirvesi22 ‘deki yerlerini alıp ziyaretçilere bilgiler verdiler. İki gün boyunca süren Kariyer Günleri programlarına öğrencilerimizin ilgili oldukları gözlendi. Sunumlarda “Öğrencilerimizi mezun olunca neler bekliyor? “, “Mühendislik alanında güncel fırsatlar nelerdir?” sorularının cevapları tartışıldı.

Her program sonunda katılımcı konuklara günün anısına plaket verilip hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Teknoloji Fakültesi olarak öğrencilerimize deneyimlerini paylaşan katılımcı konuklara katkılarından dolayı teşekkür ederiz.