Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) ve Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Sakarya Temsilciliği’nin birlikte düzenlediği “2019 Bakım Teknolojileri Yerel Sempozyumu” SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanlığı’nı SUBÜ Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Çalışkan’ın yaptığı sempozyum programına Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, SUBÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çay, SATSO Başkan Vekili Doğan Çatalbaş, Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, Makine Mühendisleri Odası Sakarya Temsilciliği Başkanı Salim Aydın, STK temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.