Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sınıf öğrenci ve Rehber Öğretmenleri Fakültemizi ziyaret ettiler.  Mühendislik bölümlerini, atölye ve laboratuvarlarını gezen öğrenciler üniversite atmosferini yerinde yaşayıp, üniversite hayatını yakından inceleme fırsatı buldular.

Fakültemiz Konferans salonunda gerçekleşen programda Teknoloji Fakülte Sekreteri Fuat BİLGİN’ in açılış konuşmasında; ‘’Ülkemizin Teknolojik alanda daha ileri gidebilmesi için bilim ve teknoloji alanında başarılara dolayısıyla sizin gibi gençlerin bu süreçte daha çok çalışmasına, üretmesine ihtiyacımız var. Bu amaçla Üniversitemizi, Fakültemizi ziyarete gelen öğrencilerimize ve Öğretmenlerine tanıtmaktan çok memnunuz. Özellikle meslek seçim aşamasında olan gençlerin gelecekteki mesleki kariyerlerinin seçiminde yardımcı olmaya çalışmaktayız. Öğrencilerimize ve okul yönetimi ile öğretmenlerimize, Üniversitemize gelip ziyaret ettikleri için teşekkür eder, tüm öğrencilere eğitim hayatında başarılar dileriz’’ dedi.

Ziyaret programı Elektrik Elektronik Bölüm Başkanlığında görevli Arş. Gör. Gizem KETENCİ tarafından Üniversitemiz ve Fakültemizin tanıtım sunumu ve Laboratuvarlarımızın (Elektrik Elektronik Laboratuvarı, Mekatronik Mühendisliği Laboratuvarı, Yapay Zekâ), dersliklerimizin ve çeşitli sosyal alanların yerinde gezilerek tanıtımının yapılmasıyla devam edildi.

Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdür yardımcısı Koray ÖZKAN’ da  “Fakülte ziyaretinin öğrencilerimizin bir hedef belirlemeleri, kendilerini yetiştirmeleri ufkunu geliştirmeleri açısından çok faydalı olduğuna inanıyorum.  Üniversitelerinde ve Fakültelerinde bizleri ağırlayan Rektör Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK’ a ve Dekan Prof. Dr. Zafer TATLI’ ya ve emeği geçen herkese misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Fakültemizin Sunumun ve bölüm ziyaretlerinin ardından öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesi ile ziyaret sona erdi.