Dekanımız Prof. Dr. Zafer TATLI, TEKNOFEST’23’e katılacak takımların çalışmalarını yerinde görerek, takım danışmanlarından bilgi almak ve takımlara moral-motivasyon sağlamak amacıyla çalışma atölyelerinde ziyaret etti. Dekanımız ziyarette öğrencilerle bayramlaşıp, yarışmaya katılan projeler
hakkında bilgi alıp taleplerini dinledi.

Dekanımız Prof. Dr. Zafer TATLI, yaptığı konuşmada Üniversitemiz ve Teknoloji Fakültesi olarak elimizdeki imkânlar dâhilinde her zaman öğrencilerimize destek oluyoruz. Gece gündüz azimle çalışıp ortaya koydukları projelerine kıymet veriyor önemsiyoruz. Dolayısı ile her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Bu vesile ile öğrencilerimize ve danışmanlarına emekleri için teşekkür ediyor, “TEKNOFEST 23 yarışlarında kendilerine başarılar diliyorum ve güzel sonuçlarla döneceklerine yürekten inanıyorum” dedi.