Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çay ve Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve Öğretim Üyesi Doç.Dr. Hasan Ali Çelik, Teknoloji Fakülte Sekreteri Fuat Bilgin ,Düzce Belediye Başkanlığına seçilen Faruk Özlü’yü hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Dekan Çay, Düzce Belediye Başkanlığına seçilen Faruk Özlü’ye günün anısına tablo hediye takdim ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Daha sonra  SUBÜ Teknoloji fakültesi ve sanayide ki gelişmeleri görmek ,işbirliğini geliştirmek için fikir alışverişinde bulunmak üzere;

Simetri Tank Raf Ve Teşhir Ekipmanlar, Metal İnş. Otomotiv San.Tic.Ltd .Şti. ziyaret ettiler.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çay ve  Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve Öğretim Üyesi Doç.Dr. Hasan Ali Çelik ile birlikte fabrikada incelemeler yaparak Fabrika Müdürü Makine Mühendisi Mehmet Gençyılmaz ‘dan bilgiler aldılar.Kendilerine  Üniversite ve sanayi işbirliğinin gelecek ve günümüz için öneminden söz ederek metal işleme şekillendirme teknolojilerinde büyük bilgi birikimine sahip olan şirkete yurt içi ve yurt dışında ki Otomotive endüstrisine ve istihdama vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ettiler.