Fakültemiz 2022 2023 Eğitim Öğretim yılı Bahar dönemi çalışmaları süreç takibi, planlama ve değerlendirme ,yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında toplantı  yapıldı. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Zafer Tatlı, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İsa Vural, Doç. Dr. Mustafa Zahid Yıldız ve Fakülte Sekreteri Fuat Bilgin'in yönetim olarak yer aldığı toplantıda Fakültemiz idari süreçleri ile ilgili değişiklikler, planlama ,genel bir paylaşım ve değerlendirme yapıldı.  Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zafer Tatlı’nın başkanlık ettiği toplantıya Fakültemizin idari birim personelleri katıldılar.
Dekanımız toplantıda idari personelimizin düşüncelerini önerilerini, sorunlarını, istek ve temennileri dinleyerek içinde bulunduğumuz süreçte yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alıp görüş alışverişinde bulundu. Toplantıya katılan idari personelimize ve yöneticilere çalışmalarından dolayı teşekkür edip başarılar diledi.