Fakültemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönembaşı İdari Toplantısı Covid-19’a karşı alınan tedbirler eşliğinde, Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Teknoloji Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Yusuf Çay’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İsa Vural, Fakülte Sekreteri Fuat Bilgin ve idari personelimiz katıldı.

Açılış konuşmasını Dekanımız Sayın Prof. Dr. Yusuf  Çay’ın yaptığı toplantıda ile güz döneminin değerlendirilmesi yapılarak uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin taleplerinin karşılanması amacıyla alınan önlemlerin yeterliliği ve tespit edilen eksikliklerin önlemlerinin alınması, Bahar dönemi planlamalarının yapılması, Öğrenci işleri takvime bağlı çalışmalarda işleri zamanında yapılmasına ve planlamasına dikkat edilmesi gerektiği, Bölüm Kurulu ve Fakülte Yönetim Kuruluna , Üniversite Yönetim Kuruluna gelecek yazıların zamanında gelmesi gerektiği konusunda hassas davranılması yönünde talimatlar vererek yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı tüm birim çalışanlarımıza teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantı Dekan yardımcıları, Fakülte Sekreteri ve İdari personelimizin istek ve önerileri dinlendikten sonra sona erdi.