Bölümlere yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon eğitimi bu yıl pandemiden dolayı online olarak yapıldı. Düzenlenen etkinliğe;  Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Yusuf ÇAY, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fatih ÇALIŞKAN, Dr. Öğr. Üyesi İsa VURAL, Fakülte Sekreteri Fuat BİLGİN,  Bölüm Başkanları, Bölüm Akademisyenleri katıldı.

Öğrencilere yaptığı konuşmada Dekanımız Prof. Dr. Yusuf ÇAY; “Yeni Eğitim Öğretim döneminin  Öğrencilerimize akademisyenlerimize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum ,Öğrencilerimiz Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesine Hoşgeldiniz. Gönül isterdi ki sizlerle ilk görüşmememiz yüz yüze olsun ancak dünyanın içinde bulunduğu pandemi sürecinden dolayı bir süre daha online görüşeceğiz.  Daha sonra bu durumu telafi edeceğimizi düşünüyorum. Sizlere eğitim hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

Programın devamında dekan yardımcıları ve ilgili bölüm başkanları tarafından fakültemizde uygulanacak eğitim sistemi, online sistemin kullanım yöntemi, üniversitemizin ve fakültemizin tanıtımı ve idari görevlilerin görev tanımları gibi konular hakkında detaylı bilgiler verildi.

Online olarak yapılan oryantasyon eğitimine  yoğun bir katılım gerçekleşti. Öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu yazdıkları mesajlarına yansıdı.