Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çay ve Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve Öğretim Üyesi Doç.Dr. Hasan Ali Çelik, Teknoloji Fakülte Sekreteri Fuat Bilgin ,Geyve Belediye Başkanlığına seçilen Murat Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Dekan Çay, Geyve Belediye Başkanlığına seçilen Murat Kaya’ya günün anısına tablo hediye takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Geyve Uğur Balkuv Tekstil Sanayi ziyareti

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çay Uğur Balkuv Tekstil’in Geyve için bir şans olduğunu ifade ederek, Üniversite ve sanayi işbirliğinin önemi üzerinde durarak bölgemiz   istihdamına ve tekstil alanında yapılan kaliteli üretime yönelik yaptığı çalışmalar ile ilgili Genel Müdürü Ayhan Yurtdagül’e teşekkür ederek başarılar diledi.