Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi 2019-2020 güz döneminin ilk dersini iSystems Endüstri Genel Müdürü Mübin Karagöz gerçekleştirdi.

Kongre Merkezi’nde gerçekleştiren etkinliğe Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çay, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Türkiye’deki ve dünyadaki enerji sistemleri ve politikaları hakkında öğrencilere bilgiler veren Karagöz, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nden öğrenciler ile de çalıştıklarını belirterek, 7+1 eğitim modelinin gerek öğrenciler gerekse kendileri için çok verimli bir model olduğunu söyledi.

Etkinlik Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çay’ın Mübin Karagöz’e günün anısına teşekkür belgesi ve tablo takdim etmesiyle sona erdi.