Kasım ayı Fakültemiz Yönetim Kurulu toplantısı  Dekanımız Prof. Dr. Yusuf ÇAY'ın Başkanlığında Dekan yardımcılarımız Prof.Dr. Fatih ÇALIŞKAN ve Dr. Öğr. Üyesi Kasım SERBEST ,Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof .Dr.Ahmet KOLİP,   Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı ,Prof.Dr.Durmuş KARAYEL Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı  Prof.Dr.İhsan PEHLİVAN ,İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Metin İPEK  , Metalurji Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özkan ÖZDEMİR ,Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Halit ÖZTEKİN  ,Temel Mühendislik Bölüm Başkanı  Doç. Dr. Betül USTA ,Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi Doç.Dr. Ferhat AYDIN,  Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi  Dr.Öğr.Üyesi Aslan ÇOBAN  ve Fakülte Sekreteri Fuat BİLGİN’ in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya başkanlık eden Dekanımız Prof. Dr. Yusuf ÇAY, a öncelikle  Bölüm Başkanlarımızın ve tüm akademisyenlerimizin, Öğretmenlerimizin 24  Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun ,diyerek toplantının açılışını yaptı.

Toplantıda 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Sınav Uygulamaları, Güz yarıyılı ara sınav süreçlerinin uygulanma esasları, Müdek akreditasyon çalışmaları ile ilgili bilgilendirme ve bölümlerin yapması gereken esaslar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Sivil Toplumla İlişkiler konulu yazısıyla ilgili yapılacak çalışmalar, Sektörle buluşma günleri ile ilgili bölümlerimizin yapacakları etkinlikler hakkında bilgi alışverişinde bulunularak ,Binalarımızdaki fiziksel değişiklikler ve idari memurlarımızdaki görev değişiklikleri ile ilgili olarak bilgi verildi. Fakültemiz Bölümlerinin  genel istek ve talepleriyle ilgili konularda Dekanımız ve Dekan yardımcılarımız  tarafından bilgiler verilerek istişarelerde bulunuldu.