Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü ile Kokpit Koleji öğrencileri “Kariyer Günleri” etkinliğinde bir araya geldi.

Teknoloji Fakültesi ve Mekatronik Mühendisliği Bölümü’ nü Dr. Öğr. Üyesi Mücahit Soyaslan ve Arş. Gör. Ayşe Nur Ay’ ın temsil ettiği ve Kokpit Koleji’nden Sude Atay’ ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen online söyleşiye, öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.

Dr. Öğr. Üyesi Mücahit Soyaslan’ ın sunumu ile "Mekatronik Mühendisliği nedir? Günümüzdeki ve yakın gelecekteki önemi nedir? Çalışma alanları nelerdir? Tercih eden öğrencilerden neler beklenir?" gibi konular açıklanmış olup, öğrencilerden gelen sorulara da ayrıca yer verilmiştir.

Katkılarından dolayı değerleri hocalarımıza ve Kokpit Koleji öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.