Mart ayı Fakülte Yönetim Kurulumuz gündemindeki konuları görüşmek üzere Dekan Prof. Dr. Zafer Tatlı’nın başkanlığında toplandı. Toplantıya Dekanlık yönetimi, Fakülte Kurul Üyeleri, Bölüm Başkanları katıldı. Toplantıda Bahar dönemi online eğitim süreci, 2022 – 2023 Eğitim Öğretim Sınav Uygulamaları, Bahar yarıyılı ara sınav süreçlerinin uygulanma esasları Teknofest yarışmalarına katılan topluluklarımızın yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verilerek, Kariyer merkezi çalışmalarıyla yıl içinde yapılacak etkinliklerin planlama çalışmalarıyla ilgili bölümlerden beklentiler, öğrenci işleri ve personel ana başlıkları altında değerlendirme ve istişareler yapıldı.
Fakültemiz Bölümlerinin genel istek ve talepleriyle ilgili konularda Dekanımız ve Dekan yardımcılarımız tarafından bilgiler verilerek istişarelerde bulunuldu.