Sakarya Anadolu Lisesi Sınıf Öğrencileri ve Öğretmenleri Fakültemizi ziyaret ettiler.  Mühendislik bölümlerini, atölye ve laboratuvarlarını gezen öğrenciler üniversite atmosferini yerinde yaşayıp, üniversite hayatını yakından inceleme fırsatı buldular.

Ziyaret programı Elektrik Elektronik Bölüm Başkanlığında görevli Arş. Gör. Nur Bağnu POLAT tarafından Üniversitemiz ve Fakültemizin tanıtım sunumu ve Laboratuvarlarımızın (Elektrik Elektronik Laboratuvarı, Mekatronik Mühendisliği Laboratuvarı, Yapay Zekâ), dersliklerimizin ve çeşitli sosyal alanların yerinde gezilerek tanıtımının yapılmasıyla devam edildi.

Fakültemizin Sunumun ve bölüm ziyaretlerinin ardından öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesi ile ziyaret sona erdi.