Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Fakültemizi ziyaret ettiler.  Fakültemiz çevresini, Mühendislik bölümlerini, atölye ve laboratuvarlarını gezen öğrenciler üniversite atmosferini yaşayıp, üniversite hayatını yakından inceleme fırsatı buldular.

Ziyaret programı Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığında görevli Arş. Gör. Furkan Menevşeoğlu tarafından Üniversitemiz ve Fakültemizin tanıtım sunumu gerçekleşerek laboratuvarlarımızın, dersliklerimizin ve çeşitli sosyal alanların yerinde gezilerek tanıtımının yapılmasıyla devam edildi.

Fakültemizin Sunumunun ve bölüm ziyaretlerinin ardından öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesi ile ziyaret sona erdi.