Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çay ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fatih Çalışkan, Dr. Öğr. Üy. İsa Vural, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Demir,İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Metin İpek ,Elektrik Elektronik Bölüm Başkanı Prof.Dr.İhsan Pehlivan Fakülte Sekreteri Fuat Bilgin  Serdivan Belediyesi Başkanlığına seçilenYusuf Alemdar ve Erenler Belediye Başkanlığına seçilen Fevzi Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Dekan Prof .Dr. Yusuf Çay, Teknoloji Fakültesi olarak her zaman yerel yönetimlerle işbirliği içersinde olmayı arzuladıklarını ifade ederek, her iki  Belediye Başkanına görevlerinde başarılar diledi.