Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çay Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Bayram Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dekan Çay’a ziyaretinde Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fatih Çalışkan, Dr. Öğr. Üy. İsa Vural, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İhsan Pehlivan, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Demir, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Kolip, Ferizli MYO Müdürü Dr. Öğr. Üy. Aslan Çoban ile Teknoloji Fakültesi Sekreteri Fuat Bilgin de eşlik etti. Dekan Çay, SAÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Topal’a hediye takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.