Fakültemiz Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Dekanımız Prof. Dr. Yusuf ÇAY'ın Başkanlık ettiği toplantıya Dekan yardımcılarımız Prof.Dr.Fatih ÇALIŞKAN, Dr.Öğr.Üyesi İsa VURALve değerli akademisyenlerimizin katılımıyla17 Şubat 2021 Çarşamba günü online toplantı yapıldı.

Fakülte akademik genel kurulu toplantısına Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK’ta katılarak Fakültemiz akademisyenleriyle buluştuğu toplantıda Fakültemizdeki idari ve akademik işleyişe yönelik akademisyenlerle fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda genel olarak 2020/21 Güz döneminin değerlendirildiği ve Bahar dönemi plan ve programları ele alındı.

Toplantıya katılan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK, yeni dönemde uygulanacak hibrit eğitim modeli ve uzaktan eğitim süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Genel olarak süreçleri ve akademik faaliyetleri değerlendirerek yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Yusuf ÇAY’ın teşekkür konuşması ile başlayan toplantıda,Güz dönemi boyunca uzaktan Eğitimle gerçekleştirilen çalışma ve etkinliklerin yanı sıra Bahar dönemi eğitim öğretim dönemine yönelik hedefler de ele alındı. Pandemi dönemi online Eğitim süreci,2020 – 2021 Eğitim Öğretim ve Sınav Uygulamaları, İşyeri Eğitimi uygulamalarıyla ilgili çalışmalar, Fakültemiz Binalarında yapılan inşaat çalışmaları ve fiziksel değişiklikler, Bahar dönemi ders planlamaları ilgili bilgilendirme ve Fakültemiz Bölümlerinin genel istek ve talepleriyle ilgili konularda Dekanımız ve Dekan yardımcılarımız tarafından sunumlar yapılarak bilgiler verilerek istişarelerde bulunuldu.

Soru cevap kısmıyla toplantı tamamlandı.