Fakültemiz Dekanlığı tarafından organize edilen geleneksel yapılan “ Balık Izgara Etkinliği” gerçekleştirildi.

Dekanlığımız  ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Mehmet Sarıbıyık ,Üniversitemiz üst yönetimi Fakültemiz,akademik ve idari kadrosu ve Fakültemiz öğrencileri  katıldı.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Dekanımız  Prof.Dr.Zafer Tatlı “Teknoloji Fakültesi olarak; güçlenen akademik kadrosu, açılan yenilenen laboratuarları, çalışma ortamlarını bizlere sağlayan ve eksiklerimizin giderilmesi için  her zaman yardımcı olan Sayın Rektörümüze ve bu geleneksel Balık Izgara programın gerçekleşmesini akademik unvan alarak katkı sağlayan Hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Programında Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mehmet Sarıbıyık’ da” Balık Izgara sofrasında birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek  bu güzel program için Teknoloji Fakültesi çalışanlarına  unvan almalarından dolayı ikramı yapan değerli akademisyenlerimize ve yemeğe katılanlara teşekkürlerini’ ilettiler.