Fakültemiz Dekanlığı tarafından organize edilen geleneksel olarak yapılan “Izgara Köfte Etkinliği” gerçekleştirildi.

Dekanlığımız ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK, fakültemiz öğrencileri, Üniversitemiz üst yönetimi fakültemiz, akademik ve idari kadrosu katıldı.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. Zafer TATLI bu güzel havada “Geleneksel ızgara köfte ikram” günümüze katılan Rektörümüze, akademik idari personelimiz ve öğrencilerimize, programın gerçekleşmesinde katkı sağlayan hocalarımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK’ da düzenlenen bu etkinlikte birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek program için Teknoloji Fakültesi çalışanlarına etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olanlara teşekkürlerini” ilettiler.