Teknoloji Fakültesi’nde 2022-2023 Akademik yılı  Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Bilimsel Araştırma Koordinatörlüğü  Proje Uzmanı Dr. Ahmet Güleç   tarafından verilen ilk ders ile başladı. Dr. Güleç, özellikle Covid-19 salgın sürecinin de tetiklemiş olduğu içinde bulunduğumuz dijitalleşen dünyamızda nasıl bir kariyer planlaması yapmamız gerektiğine dair değerlendirmelerini öğrencilerimizle paylaşmıştır.

Fakültemiz Bölüm Başkanları öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte kısa bir konuşma yapan  Dekanımız Prof.Dr. Zafer Tatlı , yeni dönemin öğrencilere hayırlı olmasını dilerken,  Üniversitemizin ve Fakültemizin  başarı ve hedeflerinin daha yukarı taşıyacakları bir dönem geçirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Program Dekanımızın Dr.Ahmet Güleç ‘ e çiçek takdimi ve öğrencilere yapılan ikramlar ve yapılan sohbetlerle son buldu.