14.10.2022 tarihinde Genel Sekreterlik tarafından organize edilen koordinasyon toplantısına Üniversitemiz Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Ergen, Genel Sekreter Yardımcımız Süleyman Avcı, Daire Başkanlarımız, Hukuk Müşavirimiz, Döner Sermaye Müdürümüz, Fakülte ve Meslek Yüksekokulu Sekreterlerimiz katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Fakülte Sekreteri Fuat Bilgin‘in Fakültemizin mevcut durumuyla ilgili bilgi vermesi ve öğrencilere yönelik yapılan etkinliklerin anlatıldığı kısa bir sunum ile başladı.

Toplantıya Başkanlık eden Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Ergen tarafından üniversitemiz birimlerinin güncel durumları, eğitim öğretim süreçlerinin işleyişi çıkan sorunlara karşı alınan önemler, yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verilmesi ve idari yöneticilerimizle görüş alış verişleriyle devam edildi.

Toplantı Üniversitemiz Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Ergen ‘in toplantıya katılan yöneticilere ve ev sahipliği için Teknoloji Fakültesi Sekreteri Fuat Bilgin’e teşekkür etmesiyle sona erdi.