Fakültemiz, 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazırlık amacıyla akademik genel kurul toplantısı düzenledi. Toplantıya, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sinan Serdar ÖZKAN, Dekanımız Prof. Dr. Zafer TATLI, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. İsa Vural ve Doç. Dr. Mustafa Zahid YILDIZ ile fakültemiz öğretim üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dekanımız Prof. Dr. Zafer TATLI, fakültemizin akademik ve idari faaliyetlerine katkı sağlayan tüm öğretim üyelerine teşekkür etti. Güz döneminde gerçekleştirilen ve planlanan çalışma ve etkinlikler hakkında bilgi veren Dekanımız, Bahar döneminde de fakültemizin eğitim, araştırma ve topluma hizmet alanlarında başarılı projeler üretmeye devam edeceğini belirtti.

Toplantıda ayrıca, 2023-2024 eğitim öğretim ve sınav uygulamaları, işyeri eğitimi uygulamaları, fakültemiz binalarında yapılan inşaat çalışmaları ve fiziksel değişiklikler, Bahar dönemi ders planlamaları gibi konular ele alındı. Fakültemizin bölümlerinin genel istek ve talepleri de dinlenerek görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.