Üniversitemizde TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Standartlarının uygulanmasına yönelik yürütülen faaliyetler neticesinde, Türk Standartları Enstitüsü’ne (TSE) yapılan belgelendirme başvurusunun ardından Fakültemizde Dış Tetkik Süreci başladı.

Bu kapsamda Fakültemiz dış tetkik toplantısı Dekanımız Sayın Prof. Dr. Zafer Tatlı, TSE Baş Tetkikçisi Yılmaz Öztürk, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. İsa Vural ve Doç. Dr. Mustafa Zahid Yıldız, Fakülte Sekreterimiz Fuat Bilgin, Fakülte Kalite Elçisi Arş. Gör. Erhan İbrahimoğlu, İdari Personelimiz Tülin Akdoğan, katılımıyla gerçekleşti.

29 Mayıs 2024 tarihi itibariyle başlayan dış tetkiklerde, fakültemizde proses, prosedür, talimat, faaliyet, performans değerleri/göstergeleri ve fakültemizin işlem ve faaliyetlerine ilişkin bilgi, belge ve dokümanlar incelendi.