Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf ÇAY ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih ÇALIŞKAN, Federal Elektrik Yatırım ve Ticaret A.Ş. ve Optimak Optimum Süreç Tasarımı ve Uygulamaları San. ve Tic. Ltd. Şti., firmalarıyla devam eden işbirlikleri kapsamında ziyaret gerçekleştirdiler. Firmalarda projelerde görev alan ve kısmi zamanlı olarak çalışan lisans ve lisansüstü öğrencilerimizi ziyaret ederek, devam eden TÜBİTAK projeleri hakkında yetkilerden bilgi aldılar.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği öğretim üyelerinden Prof. Dr. Zafer TATLI ve Doç. Dr. Fatih ÇALIŞKAN’ın yürütücü olarak görev aldığı projelerde Elektrik Elektronik Mühendisliği öğretim üyeleri Prof. Dr. İhsan PEHLİVAN, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Zahit YILDIZ ve Öğr. Gör. Ali Furkan KAMANLI danışman olarak görev almaktadır.

Firmalarla işbirliği kapsamında 8 Doktora, 4 Yüksek lisans ve 4 Lisans öğrencimiz görev almaktadır.