Adapazarı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bilişim bölümü öğrencileri üniversite eğitimi ve kampüs yaşamını yakından görmek amacıyla Teknoloji Fakültemizi ziyaret etti. Rehber öğretmenleri Elif İçöz ARSLAN himayesinde gerçekleştirilen ziyarette , Fakültemiz bölümleri tanıtılarak yükseköğretimle ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı. Fakülte bünyesindeki laboratuvarları inceleyen öğrenciler, mühendislik mesleği ve eğitimi hakkında bilgi sahibi oldular. Ziyarette Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf ÇAY Teknoloji Fakültesi bölümleri ve mühendislik mesleği hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Rehber öğretmenler ve öğrenciler ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirip ilgilerinden dolayı Prof. Dr. Yusuf ÇAY’a teşekkür ettiler.