Uluslararası Şam Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Miassar Alhasan Teknoloj Fakültesi’ni ziyaret etti. Eşliğinde Mühendislik Fakültesi Dekanı Dr. Abdulkader Rashwani ve Kimya Bölüm Başkanı Dr. Bakry Kadan’ın da bulunduğu ekip fakültemizde incelemelerde bulundular. Toplantıda Fakültemiz adına Dekan Prof. Dr. Yusuf ÇAY, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih ÇALIŞKAN, Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Durmuş KARAYEL, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet KOLİP, İnşaat Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Gökmen ÇERİBAŞI, Mekatronik Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Ayşe Nur AY ve Fakülte Sekreteri Fuat Bilgin katıldılar.

Dekanlık ziyaretinde Fakültemizle kapsamlı işbirliği yapmak istediklerini vurgulayan Prof. Dr. Alhasan, Uluslararası Şam Üniversitesi’nin Türkiye’nin desteğiyle kuruluduğundan duydukları memnuniyeti ve müteşekkir olduklarını ifade etti. Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf ÇAY ise Uluslararası Şam Üniversitesi’yle Fakültemiz arasında ortak proje, öğrenci değişim programları, öğretim üyesi değişim programları gibi imkanlar kapsamında ortaklıklar yapılabileceğini, işbirliği yapmaktan ve destek olmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti. Bundan sonraki işbirliği sürecini Teknoloji Fakültesi adına Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih ÇALIŞKAN ile Uluslararası Şam Üniversitesi adına Mühendislik Fakültesi Dekanı Dr. Abdulkader Rashwani tarafından yürütülmesi kararı alındı.