Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Tutum, Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı) Haftası Sakarya Anadolu Lisesinde gerçekleşen programla kutlandı. Bu yıl farklı bir temayla düzenenlenen organizasyonda yerli ve milli üretilen teknolojik ürünler veya maketleri sergilendi.

SUBÜ Teknoloji Fakültesi, üniversitemizde geliştirilen yerli ve milli tasarım/ürünler ile katılarak organizasyona destek verdi.

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, SUBÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çay, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Çalışkan, Fakülte Sekreteri Fuat Bilgin ve Sakarya Anadolu Lisesi Müdürü Yalçın Sevindik, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Güneş enerjisi ile çalışan SUBÜ Teknoloji Fakültesi öğrencilerinin tasarladığı elektrikli arabayı inceleyip tanıtımını yapan öğrencileri ilgiyle dinleyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, daha sonra SAT1, SAT2, SAT6 uyduları, Tank, Hızlı Tren ile yerli SİHA maketlerinin yer aldığı sergiyi  gezip öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik etti.