Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığı ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansının 2019 İmalat Sanayiine Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı Kapsamında Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanına yönelik “Otomotiv Endüstrisinde Yenilikçi Kalite Kontrol ve Test Sistemleri” adlı proje tanıtım toplantısı SATSO meclis salonunda yapıldı.

Toplantıya Teknoloji Fakültesi Dekanı Yusuf ÇAY, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Yavuz MEŞE, Adapazarı İlçe Milli Eğitim müdürü Coşkun BAKIRTAŞ, , SATSO Genel Sekreteri Teyfik ÖZTÜRK, OTOKAR, TOYOTA VE Başak Traktör yetkilileri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıya katılan paydaşların yetkilileriyle Teknoloji Fakültemiz ile ilgili bilgiler verilerek görüş alışverişinde bulunuldu.