Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği programına sunmuş olduğu iki proje destek kazandı.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Metin VARAN’ın danışmanlığında Cansel MUSLUK isimli öğrencimizin “Sportif Faaliyetlerde Puanlama Amaçlı Giyilebilir Bir Telemetri Sisteminin Geliştirilmesi” isimli projesi ve Kadir ER isimli öğrencilerimizin “Zayıf Etkileşimli Oyunlar İçin Artırılmış Bir Fiziksel Gerçeklik Oyun Simulatörü Tasarımı ve Prototip İmalatı” isimli projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır. Projelerin akademik danışmanı olan Doç. Dr. Metin Varan’ı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.