Geyve Salim Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Elektrik Elektronik Teknolojileri alanından 25 kişilik öğrenci grubu, rehber öğretmenleri eşliğinde Teknoloji Fakültemizi ziyaret etti. Öğrenciler üniversite atmosferini yerinde yaşayıp, hem moral depoladılar hem de üniversite hayatını yakından inceleme fırsatı buldular. Dekanlığımızı da ziyaret eden öğrencilere Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih ÇALIŞKAN üniversitemiz ve fakültemiz hakkında bilgi verdi. Fakültemizi gezen üniversite adayları, bölümlerimizin laboratuvar ve atölyelerini ziyaret edip, üniversitemizin eğitim yapısı, öğrencilere sağladığı imkanlar, burs olanakları, sosyo-kültürel faaliyetleri ve Farabi-Erasmus (yurtiçi-yurtdışı eğitim) programları hakkında detaylı bilgiler aldılar. Ziyaret, kampüs turunun ardından öğrencilere ikram edilen öğle yemeği ile sona erdi.