2020 Yükseköğretim Kurumları Sınav sonucuna göre Fakültemizi kazanan yeni öğrencilerimiz online kayıt yapabilecekleri gibi Teknoloji Fakültesi T1 Blokta bulunan kayıt ofisine gelerek de kayıt yaptırabilmektedir.

31 Ağustos 2020 Pazartesi itibariyle başlayan kayıt haftasında okula gelerek kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına riayet ederek kayıt işlemleri gerçekleştirildi. T1 Blokta kayıt yapmaya gelen öğrenci ve aileleri Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Yusuf ÇAY, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih ÇALIŞKAN ve Fakülte Sekreteri Fuat BİLGİN tarafından karşılandı.

Kayıt işlemleri şahsen başvuracak adaylar için 05 Eylül 2020 Cumartesi saat 17:00'ye kadar, Elektronik kayıt (e-kayıt) yaptıracak adaylar için 06 Eylül 2020 Pazar günü saat 23:59'e kadar devam edecektir.