Fakültemiz Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Dekanımız Prof. Dr. Yusuf ÇAY'ın başkanlık ettiği toplantıda pandemi dönemi online eğitim süreci, 2020–2021 Eğitim Öğretim Sınav Uygulamaları, Güz yarıyılı ara sınav süreçlerinin uygulanma esasları, İşyeri Eğitimi uygulamalarıyla ilgili Üniversitemiz Senatosunun aldığı kararlar hakkında bilgilendirme, İdari personelin pandemiden ötürü  esnek çalışmaları , T/4 Binalarında yapılan inşaat çalışmaları ve fiziksel değişiklikler, Bahar yarıyılı ders planlamaları ilgili bilgilendirme ve Fakültemiz Bölümlerinin genel istek ve talepleriyle ilgili konularda Dekanımız Prof. Dr. Yusuf ÇAY ve Dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İsa VURAL tarafından bilgiler verilerek istişarelerde bulunuldu.