Zorunlu Yaz Stajı başvuruları ve staj tamamlanınca Staj Komisyonuna sunulması gereken rapor ve gerekli evrakların bölüme sunulması süreci aşağıdaki şekilde gerçekleştirilmektedir. Öncelikle öğrenci web sayfasında staj sekmesinden indireceği Staj Kabul Formu’nu firmaya doldurttuktan sonra taranıp ve Kimlik Fotokopisi ile birlikte Başvurusunu yüklemesi gerekiyor. Eğer firma evrakın onaylı bir nüshasını talep ederse bölüm araştırma görevlilerinden talep edebilirsiniz. Staj tamamlanınca staj defteri (raporu) firma tarafından onaylanıp taranıp, staj sicil fişiyle birlikte Staj sekmesinden yüklenmelidir. Stajla ilgili detaylı bilgileri yine bölüm web sayfasında Staj sekmesi altında bulabilirsiniz.

Bölüm web sayfasından

Öğrenci Sekmesi--Staj--Staj Başvurusu