SUBÜ tarafından düzenlenen ‘Türkiye’nin Sanayi Stratejilerinde Üniversitenin Rolü’ başlıklı söyleşiye katılan Sanayi ve Teknoloji Eski Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, lisansüstü düzeylerde endüstrinin mevcut problemlerine yönelik proje bazlı çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından üniversitenin YouTube hesabından canlı yayınlanan ve Teknoloji Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Ögretim Üyesi Mustafa Akçıl'in moderatörlüğünü yaptığı ve Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcı görevinde bulunmuş öğretim üyemiz Doç. Dr. Hasan Ali Celik'in konuşmacı olarak katıldığı ‘Türkiye’nin Sanayi Stratejilerinde Üniversitenin Rolü’ başlıklı söyleşi gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü SUBÜ Bilimsel Araştırma Projeler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Akçil’in gerçekleştirdiği söyleşide; Ar-Ge faaliyetleri, proje bazlı lisansüstü çalışmalar, +1 Eğitim Modeli ve patent çalışmaları ele alındı.

Söyleşinin tamamına paylaşılan linkten ulaşabilirsiniz.