Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) yetkilileri tarafından Fakültemize ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında işbirliği imkanları, ortak projeler ve öğrenci staj imkanları konuşuldu. Toplantıya Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih ÇALIŞKAN, Elektrik Elektronik Müh.Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi İlker Dursun, Metalurji ve Malzeme Müh. Bölümü Arş. Gör. Ebru Yılmaz, SEDAŞ Yetkilileri Ayfer ÖZER, Burhan Arslan ve Zeynel Abidin Şener katılmıştır.

Ayrıca halihazırda SUBÜ Teknoloji Fakültesi, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ve  Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. devam eden "Thermosign” isimli EPDK onaylı Dr. Öğretim Üyesi İlker Dursun'un danışmanlığını yaptığı Arge projesindeki gelişmeler ele alındı. Toplantı sonrasında Teknoloji Fakültesi Laboratuvarlarında proje kapsamındaki ısıya duyarlı olarak renk değiştiren akıllı renk pigmentleri ile kaplanan havai hat klemenslerinin ısıl işlem testleri gerçekleştirildi.