Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde 2 Mart-2 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan “InnoBU”,"Türkiye’nin ilk ve tek sanal inovasyon yarışması” düzenlenmektedir. Yarışmaya katılmak isteyenler için yarışma organizasyon ekibinden katılımlarında olacağı zoom üzerinden 26 Şubat Cuma saat 21:00’de yaklaşık 40 dakikalık bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir. Ayrıca yarışmaya katılanlara online eğitim de verilecektir.

Topic: InnoBU Inovasyon Yarışması
Time: Feb 26, 2021 09:00 PM Istanbul
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 766 2044 3685
Passcode: t8VyAu

Program hakkında detaylı bilgi aşağıda verilmiştir.

Geçtiğimiz yıllarda “Innovation Camp” adıyla ilk kez DuPont sponsorluğunda gerçekleşti ve 87 üniversiteden 800’ün üzerinde başvuru aldı. Final etabına kalan tüm ekiplerin çeşitli ödüller aldığı yarışmamızda, birinci olan ekip, DuPont tarafından CERN’e götürüldü.

Etkinlik bu sene Ford Otosan ana sponsorluğunda düzenlenecek. Şu anda devam eden ve 2 Mart'a kadar sürecek bir başvuru süreci var.

• Başvuran ekipler 1 ila 4 kişiden oluşabilecek.
• Ekiplerimize başvurudan sonra üstüne fikir oluşturacakları konu ile alakalı bir brief gönderilecek ve ardından yarışma süreci başlayacak.
• Yarışma sürecimizde inovasyon fikirlerinizi geliştirirken size yardımcı olması için çeşitli eğitimler olacak.
• Eğitim verecek ya da konuşmacı olarak etkinliğe katılacaklar arasında:

• Onur KOÇ (Microsoft CTO’su)
  • Adil ORAN (ODTÜ GİMER Girişimcilik Merkezi Direktörü)
  • DORUK YILMAZ (Business Education Partner, EMEA Facebook)
  • Can PÜRÜZ (İmece İçerik ve İletişim Yöneticisi)
  • Sertaç DOĞANAY (Teknoloji İletişimcisi)

gibi isimler de yer almaktadır.
• .Kazanan ekiplere staj ve çeşitli ödüller verilecek.

Son olarak etkinliğin teması bu sene Smart Mobility, başvuranlar son dönemin popüler konusu olan smart mobility ile alakalı inovasyon fikirleri ile yarışacaklar.

Etkinlik düzeni  ve detaylı bilgi için: https://innobu.ikboun.net/  "