Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kasım SERBEST Teknoloji Fakültemiz Dekan Yardımcısı olarak atanmıştır. Dekanımız Prof. Dr. Yusuf ÇAY devir teslim töreninde Dr. Öğr. Üyesi İsa Vural’a Dekan Yardımcısı olarak görev yaptığı süre boyunca yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür ederekakademik hayatında başarılar diledi. Yeni atanan Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kasım SERBEST’e de yeni görevinde başarılar diledi.

Görev devir teslim töreninde konuşma yapan Dr. Öğr. Üyesi İsa Vural, Dekan yardımcısı olarak görevim süre boyunca fakültemizi daha iyi noktaya taşımak için birlikte gayret gösterdiğimiz Dekanımız ve yönetimine, idari çalışanlarımıza, fakültemizin öğretim üyelerine ve tüm personelimize teşekkür ediyorum. Yeni görevinde Dr. Öğr. Üyesi Kasım SERBEST’e başarılar diliyorum.” dedi.

Görevi teslim alan Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kasım SERBEST ise yapmış olduğu konuşmada Dekanımız Prof. Dr. Yusuf Çay’a ve görevi devir aldığı Dr. Öğr. Üyesi İsa Vural’a güzel temennileri ile ilgili teşekkür etti.

Devir teslim törenine Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Çalışkan, Fakülte Sekreteri Fuat BİLGİN ve tüm idari personel hazır bulundu.