Yaz okulu ile ilgili duyuru ve bilgilendirme Dekanlık, Bölüm ve Öğrenci İşleri internet sitelerinde ilan edilmiştir. Ders kaydı yapmadan önce Subü Öğrencileri-Yaz Okulu Kayıt Süreci ve 2020-2021 Yaz Öğretimi Senato Esasları dokümanlarını dikkatle okuyunuz.

Yaz okulu derse yazılma işlemleri 28-29-30 Haziran 2021 tarihinde SABİS üzerinden yapılacaktır. Kapatılan derslerin yerine yeniden ders seçme işlemi SABİS üzerinden ve Başka Bölüm/Fakülteden ders alma işlemleri ise Dilekçe ile Bölüm Başkanlıklarına başvuru yapılarak 2-3-4 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.  Dilekçe ile derse yazılırken dilekçe ve eklerinin eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekmektedir. Derse yazılma dilekçesi ve ekleri doldurulup mavi tükenmez kalemle imzalanıp ekleri ile birlikte elden veya taratılarak tek dosya halinde ve .pdf  formatında e-mail yoluyla (öğrencinumarası@subu.edu.tr uzantılı öğrenci mail adreslerinden) ilgili danışman öğretim elemanına ulaştırılması gerekmektedir. Güncel Danışman Listesine Bölüm web sayfalarından ulaşılabilir. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

DEKANLIK