Fakültemizde 2020-2021 Akademik Yılında dereceyle mezun olan öğrencilerimize Dekanlık makamında kutlama töreni gerçekleştirildi.
Dekanlıktaki Fakülte mezuniyet törenine, Dekanımız Prof. Dr. Yusuf Çay, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Çalışkan ve Dr. Öğr. Üyesi Kasım Serbest, Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Durmuş Karayel, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünü temsilen Prof. Dr. Raşit Köker, Fakülte Sekreteri Fuat Bilgin ve dereceye giren öğrencilerle aileleri katıldı.

Dereceye giren öğrencilerimizle fakültemizde geleneksel hale gelen mezuniyet pastası kesimi, plaket ve hediye takdimi gerçekleştirildi. Program hatıra fotoğraf çekimleriyle tamamlandı.

Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Sercan Esenli 3.97 ortalama ile Fakülte ve Üniversite birincimiz olarak önemli bir başarıya imza atmıştır. Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden Birkan Kaşit Fakülte ikincisi (3.76) ve yine Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden Osman Zonturoğlu ise Fakülte üçüncüsü (3.75) olmuşlardır.

Dereceye giren öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.