2021-2022 Eğitim-Öğretim Güz Dönemi Mazeretli Derse Yazılma İşlemleri 27 Eylül - 01 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.  Öğrencilerimizin başvuru formlarını eksiksiz doldurmaları ve eklerini ile birlikte aşağıdaki listede belirtilen danışmanlarına teslim etmelidirler. Derse yazılmalar ile ilgili dikkat edilecek bazı hususlar aşağıda belirtilmiştir. İlgili öğrencilerimize duyurulur.

*Kontenjanı müsait seçmeli dersleri öğrenmek için danışmanlarınızla iletişime geçiniz ve bölüm web sitelerindeki duyuruları takip ediniz.
*Mücbir bir sebep olmadıkça ders silmeye müsaade edilmeyecektir.
*Derse yazılma dilekçesi ve ekleri doldurulup mavi tükenmez kalemle imzalanıp ekleri ile birlikte elden veya taratılarak tek dosya halinde ve .pdf  formatında e-mail yoluyla (öğrencinumarası@subu.edu.tr uzantılı öğrenci mail adreslerinden) ilgili danışman öğretim elemanına ulaştırılması gerekmektedir.
*Çakışan derse yazılma yapılamadığından bu hususa özellikle dikkat edilmelidir.