Uzun süredir online eğitim döneminde olan fakültemiz öğrencilerinin yüzyüze eğitime başlaması sebebiyle yemek ikramı gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve Rektör yardımcıları, Fakültemiz Dekanı Prof .Dr. Yusuf Çay , Dekan yardımcıları, akademik ve idari personeli yanında misafirlerimiz de katıldı. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı etkinlikte Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK'a yemek servisi, Teknofestte yarışan öğrencilerimizin geliştirdiği drone'lar ile gerçekleştirildi. Dekanınımız Prof. Dr. Yusuf Çay, öğrencilerimizin kampüse gelmelerinden dolayı mutluluklarını paylaştıklarını ve pandemi sürecinin en kısa zamanda bitmesi temennilerini dile getirdi.