Fakültemiz Ara Sınavları (Vize) 29.11.2021-05.12.2021 tarihleri arasında aşağıda yer alan programa uygun olarak gerçekleştirilecektir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Çakışan Sınavlar Hakkında;

*ÇAP yapan öğrencilerimiz anadal sınavlarına katılmaları ve ÇAP dersleri için öğretim üyeleri ile iletişime geçmelidir.

**Sınavları örgün olarak yapılacak olan ÜOS derslerin üniversite genelinde okutulması nedeniyle sınav programında değişiklik yapılamamaktadır. Birden fazla Üniversite Ortak Seçmeli ders alan ve sınavlarında çakışma görünen öğrencilerimizin isimleri öğretim üyelerine bildirilmiştir.

Sınav Kuralları;

1-Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ediniz.

2-Sınav süresince Cep telefonu, akıllı saat gibi cihazların kullanılması yasaktır.

3-Öğrenci kimliği veya öğrenci belgesiz sınava girilmesi yasaktır.

4-Öğrenci sınav başlangıç saatinden itibaren 15 dakika sonra sınava giremez

5-Hesap makinesi, kalem, silgi vb. alış verişi yasaktır.

6-Sınav salonundan ayrılan öğrenci tekrar içeri alınmaz.

7-Gözetmen talimatlarına ve sınav kurallarına uygun olmayan davranışlarda bulunan öğrenciler hakkında Disiplin Yönetmeliği gereğince işlem başlatılacaktır.