Fakültemizde yürütülen tüm derslerin Final sınavları 03.01.2022-14.01.2022 tarihleri arasında örgün olarak, ekte yer alan programa uygun şekilde gerçekleştirilecektir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Üniversite Ortak ve Üniversite Ortak Seçmeli Derslerin Sınavları;

*Üniversite Ortak dersleri, tüm üniversite genelinde okutulması nedeniyle sınav programında değişiklik yapılamamaktadır.

**05.01.2021 tarihinde yapılacak olan, Türk Dili, İngilizce, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Trafik Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği ve Girişimcilik ve Proje Yönetimi derslerinin sınav yerlerini program üzerinde belirtilen link üzerinden öğrenebilirsiniz. Diğer Üniversite Ortak Seçmeli derslerin programı aşağıda (ekte) yer almaktadır.

Çakışan Sınavlar Hakkında;

* Öğrencilerin geri bildirimleri alınarak, Taslak programda çakışma görülen derslerin saatlerinde değişiklik yapılmıştır.

**ÇAP, Dikey geçiş, Yatay geçiş, Mühendislik Tamamlama Programı gibi nedenlerden ötürü sınav saatlerinde çakışma olan öğrencilerimiz mazeret sınavına başvuru yapabileceklerdir.

Mazeret Sınavları

*Mazeret sınavları 24-25 Ocak 2022 tarihlerinde yapılacaktır.

**Mazeretleri nedeniyle Final sınavına giremeyen öğrenciler için ayrıca bilgilendirme duyurusu yayınlanacaktır.