Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanlığı, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akyazı Eyyup Genç Fen Lisesi Müdürlüğü arasında öğrencilerin sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine katkıda bulunma amacıyla işbirliği protokolü imzalanmıştır.

Protokol törenine Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf ÇAY, Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih ÇALIŞKAN, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep ÖZDEMİR, Akyazı Eyyüp Genç Fen Lisesi Müdürü Murat YEŞİLBAŞ, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İhsan PEHLİVAN, Dr. Öğr. Üyesi Furkan KAMANLI, Akyazı Eyyüp Genç Fen Lisesi Müdürü Müdür Yardımcısı Sezai Efe ve Fakülte Sekreteri Fuat BİLGİN katıldı.

Protokol, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf ÇAY, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep ÖZDEMİR ile Akyazı Eyyüp Genç Fen Lisesi Müdürü Murat YEŞİLBAŞ arasında imzalandı. İmza töreninden sonra Dekan Prof. Dr. Yusuf ÇAY, lisede okuyan gençlerimizin Fakültemizin imkanlarından yararlanmalarının bizleri mutlu edeceğini belirtip, protokolün Fen Lisesinde okuyan öğrencilerimizin üniversiteyi tanımaları, Fakültemizin akademisyenleri ile bir araya gelme imkanı bulabilmeleri ve üniversite alt yapısından yararlanabilme imkanı sunacağını belirtti.

Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep ÖZDEMİR yapmış olduğu konuşmada “Fen Lisesi Öğrencilerimizin Teknoloji Fakültesinin akademisyenlerinin bilgi birikimlerinden ve laboratuvar/atölyelerindeki eğitim faaliyetlerini gözlemlemek ve yararlanmak Üniversitemizi ve Mühendislik branşlarını öğrencilere tanıtmak amacıyla yapılan protokol ve sağlanacak imkanlar için, Teknoloji Fakültesi Dekan Prof. Dr. Yusuf ÇAY’a ve ekibine, Teknoloji Fakültesi akademisyenlerine vermiş olduğu destekler ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eder, atılan imzaların hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.