Teknoloji Fakültesi 2022 Yılının İlk Fakülte Yönetim Kurulu Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Fakültemiz Yönetim Kurulu 2022 yılının ilk toplantısını Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK ‘ın Başkanlığında, Dekanımız Prof. Dr. Yusuf ÇAY, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Fatih ÇALIŞKAN ve Dr. Öğr. Üyesi Kasım SERBEST, Makine Müh. Böl. Bşk. Prof. Dr. Ahmet KOLİP, Mekatronik Müh. Böl. Bşk. Prof. Dr. Durmuş KARAYEL, Elektrik Elektronik Müh. Böl. Bşk. Prof. Dr. İhsan PEHLİVAN, İnşaat Müh. Böl. Bşk. Prof. Dr. Metin İPEK, Metalurji Malzeme Müh. Böl. Bşk. Prof. Dr. Özkan ÖZDEMİR, Bilgisayar Müh. Böl. Bşk.  Doç. Dr. Halit ÖZTEKİN, Mühendislik Temel Bilimleri Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Yakup BORAN, FYK Üyesi Doç. Dr. Ferhat AYDIN,  FYK Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Aslan ÇOBAN ve Fakülte Sekreteri Fuat BİLGİN’ in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya Başkanlık eden Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK, yapmış olduğu açılış konuşmasında, 2021-2022 Akademik Yılı Güz Döneminin sorunsuz bir şekilde sona erdiğini, final haftasında olduklarını belirterek, yeni yılın tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennilerini dile getirdi. Ayrıca güz döneminin sonuna yaklaştığımız şu günlerde Dünyanın içinden geçtiği zor dönemde özverili olarak gerek yüz yüze gerek online eğitim verip öğrencilerimizin donanımlı yetiştirmeye çalışan tüm akademisyenlerimize teşekkürlerini dile getirdi.

Dekanımız Prof. Dr. Yusuf ÇAY da konuşmasında; Rektörümüze yılın ilk Fakülte Yönetim Kuruluna katılmış olmalarından dolayı teşekkür etti. Dekanımız ve Dekan Yardımcıları tarafından toplantı gündeminde bulunan; 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Sınav Uygulamaları, Güz yarıyılı ara sınav süreçlerinin uygulanma esasları, Müdek akreditasyon çalışmaları ile ilgili bilgilendirme ve bölümlerin yapması gereken esaslar ve bugüne kadar yapılanlar, Sektörle buluşma günleri ile ilgili bölümlerimizin yapacakları etkinlikler, sinerji gruplarının faaliyetleri, binalarımızdaki fiziksel değişiklikler hakkında bilgiler verilerek Bölüm Başkanlarımızla istişarelerde bulunuldu.