Teknoloji Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yusuf ÇAY, Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih ÇALIŞKAN,  Fakülte Sekreteri Fuat BİLGİN ile birlikte Akyazı İlçesinde kamu kurumlarını ziyaret etti.

Fakültemiz Dekanlık Yönetimi Akyazı Belediye Başkanlığı’nda

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr Yusuf Çay, “Teknoloji Fakültesi olarak özellikle gelişmiş sanayi bölgelerine sahip ilçelerdeki yerel dinamiklerle işbirliği içinde, özellikle Akyazı’da bulunan organize sanayi bölgesindeki fabrikalarla işbirliği imkanları, Fakültemizin 7+1 uygulamasıyla öğrencilerimizin mezun olmadan sanayide istihdam imkanına kavuşmaları amacıyla sanayi kuruluşları ve  yerel yönetimlerimizle işbirliği potansiyellerini beraber istişare ettedik. Bizleri kabul ettiği için Başkan Bilal SOYKAN ‘a teşekkür ediyorum" dedi.

Akyazı Belediyesi Başkanı Bilal SOYKAN’da ziyaretten memnuniyetini ifade ederek, “Üniversite ve sanayi işbirliğinin önemi üzerinde durarak bölgemiz ve ülkemiz istihdamına yapılan her türlü eğitim faaliyetlerini desteklediklerini bu amaçla kaliteli mühendislerin yetişmesini sağlamak için imkanlarımız dahilinde her türlü desteği vereceklerini belirtip Akyazı’ya bu anlamda vermiş olduğu destekler için Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Mehmet SARIBIYIK’a ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf ÇAY’a teşekkür ederim dedi.

Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesine Hayırlı Olsun Ziyareti

Fakülte Yönetimimiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Prof. Dr. Azize Alaylı’ya Dekan olarak atanmasından dolayı yapılan ziyarette Teknoloji Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yusuf ÇAY, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Prof. Dr. Azize Alaylı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Görüşmede dünyanın içinde olduğu Pandemi sürecinde sağlık sektöründe nitelikli işgücü olan personelin yetiştirilmesinin önemi üzerinde durularak Fakülteler arasında işbirliği içersin de yapılabilecek işbirlikleri ve ortak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Dekanımız Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde

Dekanlık Yönetimimizin bir diğer ziyareti de Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüneydi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep ÖZDEMİR’ile yapılan görüşmede geçtiğimiz günlerde Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Fakültemiz arasında imzalanan işbirliği protokolünün uygulanma esasları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Dekanımız Yusuf ÇAY  lisede okuyan gençlerimize sosyal, kültürel ve meslekleri tanımalarına destek olunması noktasında taraflar iş birliği ve koordinasyon sağlamak amacıyla yaptığımız protokolünün öneminden söz ederek, üniversite yakın çevre işbirliği ile ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak bireylerin başarılı işler yapmasının temelleri atılmış olacağını belirtti.