Fakültemizdeki Dekanlık  görevinden   görev süresinin dolması nedeniyle ayrılan Dekanımız Prof. Dr. Yusuf Çay ve yardımcıları  Prof. Dr. Fatih Çalışkan  Dr. Öğr.  Üyesi Kasım Serbest ve Fakülte Sekreteri Fuat Bilgin i birlikte Fakültemiz  Bölüm Başkanlıklarını ziyaret etti .Yapılan ziyarette konuşma yapan Prof. Dr. Yusuf Çay “Bölüm Başkanlarına akademik personelle görevi süresince özverili çalışmalarından ve idareye vermiş oldukları destekten ötürü şahsım ve yönetimim adına  teşekkür ederim.” diyerek  veda etti.

Veda ziyaretinde konuşma yapan Bölüm Başkanları ve akademisyenler de Dekanımıza ve çalışma arkadaşlarına  nazik ziyaretleri ve yönetim olarak Bölüm Başkanlıklarına  ve akademisyenlere göstermiş oldukları ilgi ve destekten ötürü teşekkür ederek bundan sonraki görevlerinde ve akademik hayatlarında başarılar dilediler.