2022-2023  Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Üniversitemiz ve Teknoloji Fakültemizde dereceye giren öğrenciler  (1.2. 3.lerine )ve ailelerinin  katılımıyla Dekanlık makamında ve Bölüm Başkanlıklarında   yapıldı.

Dekanlık Makamındaki törene, Dekanımız Prof. Dr. Zafer Tatlı , Üniversitemiz de ve Fakülte de  dereceye giren öğrencilerin Bölüm Başkanları; Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İhsan Pehlivan, Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kolip , Dekan Yardımcıları Doc Dr. İsa Vural, Doç.Dr.Öğr. Mustafa Zaid Yıldız ve Fakülte Sekreteri Fuat Bilgin ve dereceye giren öğrenciler bölüm akademisyenleri ve aileleri katıldı.

Törende  konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. Zafer Tatlı , “Mezun Öğrencilerimize ve Fakültemiz  de dereceye giren öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarı ve dereceye girmelerinden dolayı  tebrik ederek bundan sonra ki iş hayatlarında başarılar diliyorum, dedi.

Teknoloji Üniversite ve Fakültesi Birincisi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Mustafa Hızlı “Teknoloji Fakültemiz de çok güzel  yoğun bir dört yıl geçirdik, öğrencilik hayatımız süresince acısıyla tatlısıyla güzel tecrübeler edinip kendimizi geliştirmeye çalıştık. Bu zaman içersin de bizlerin gelişimine ve eğitimimize katkı sunan başta Dekanımız olmak üzere tüm hocalarıma teşekkür ediyor, tüm arkadaşlarıma bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Teknoloji Fakültemizin Dekanlık Makamın da  gerçekleşen  geleneksel  mezuniyet törenine dereceye giren öğrencilere Diploma plaket ve hediyeleri Dekanımız Prof. Dr. Zafer Tatlı ve dereceye giren Öğrencilerin Bölüm Başkanları ve Dekan yardımcıları tarafından verildi tören mezuniyet pastası kesilmesi  ve iyi dileklerde bulunmalarıyla devam edildi.

Geleneksel Mezuniyet törenimiz , Tören, öğrencilerin birbirlerini tebrik etmesi ve Spor Fakültesi Stadında  yapılacak Üniversitemiz Mezuniyet törenine katılmak üzere ayrılmasıyla son buldu.

Dereceye giren öğrencilerimiz Üniversite ve Fakülte Birincisi   Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğrencisi   Mustafa Hızlı ‘ya Fakülte İkincisi Elektrik - Elektronik Mühendisliği  Hamza Göksu’ ya, Fakülte Üçüncüsü Makine Mühendisliği  Muhammed Ersoy ‘a  Teknoloji Fakültesi akademik ve idari çalışanları olarak tebrik eder başarılarının devamını dileriz.